El Consell Insular de Formentera presenta la desena edició del Formentera Jazz Festival, que se celebra del 6 al 9 de juny

El Consell Insular de Formentera ha presentat aquest migdia la desena edició del Formentera Jazz Festival, que enguany inclourà en la seua itinerància l’àrea de Sant Ferran i que omplirà l’illa dels millors ritmes del 6 al 9 de juny.

L’organitzador de l’esdeveniment, Maxwell Moya Wright, ha qualificat de repte “arribar a una edició tan rodona”, cosa que ha estat possible gràcies a “l’acceptació que ha tengut per part del públic en aquests anys”. Així mateix, ha assenyalat que “després d’aquests deu anys s’ha pogut justificar el tipus de programació i l’aposta pel principi del festival”, en definitiva, “la filosofia del festival”.

Ha recordat que es tracta d’un festival petit en el qual no es pot fer una programació extensa en cada edició “però al llarg dels deu anys sí que s’hi veu la narrativa”.

En aquesta nova edició hi haurà reconeguts artistes del panorama nacional, internacional i local com, per exemple, “Andrés Coll d’Eivissa en un extrem i en l’altre a Alfredo Rodríguez, fillol de Quincy Jones”.

El conseller de Cultura del Consell Insular de Formentera, Óscar Portas, ha indicat que “la qualitat que aporta a l’illa durant un parell de dies aquest festival és el resultat de l’entusiasme que transmet l’organitzador“. Així mateix, ha assegurat que el fet que el festival hagi complert ja deu anys “és un altre argument perquè la institució continuï apostant per ells”.

Per la seua part, el músic cubà establert a Barcelona, Martín Meléndez, no ha deixat de participar en el Formentera Jazz Festival des que el va conèixer “ja que és un festival ple de molt de talent i que encara compta amb molt de desenvolupament per davant”.

Compartir