NdP expo Mendoza

L’ànima dels elements que conformen l’essència de Formentera, a exposició en l’«Essència», d’Álvaro Mendoza

El Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 24 de juny al 6 de juliol a la sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició «Essència», d’Álvaro Mendoza.

«Essència» la componen nou obres amb què l’artista pretén una conversa entre la cosa i el subjecte o viceversa. El subjecte i la seua capacitat d’observació de l’intangible, del no vetllat. L’existent no visible.

Des d’aquest enfocament, Mendoza cerca trobar on resideix l’ànima de cadascun dels elements que donen forma a l’essència de Formentera. Construeix el seu relat gràfic des de la raó de la mateixa naturalesa de les coses, del món extern, intentant anar més enllà del sensible, sota el rigor del símbol contenidor dels seus valors. L’exposició s’inaugurarà el dilluns, 24 de juny, a les 20 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 19 a 21 hores (festius, diumenges i dilluns als matins, tancat).

Álvaro Mendoza és llicenciat en Arquitectura per la Universitat Autònoma del Carib, a Barranquilla (Colòmbia). Ha realitzat nombroses exposicions tant d’individuals com de col·lectives des de l’any 2015 a diferents localitats de les Balears, la Península i Ceuta, així com a Londres.

El alma de los elementos que conforman la esencia de Formentera, a exposición en el ‘Essència’, de Álvaro Mendoza

El Consell Insular de Formentera, a través del área de Cultura, informa que del 24 de junio al 6 de julio en la sala de Exposiciones “Ajuntament Vell” se podrá visitar la exposición ‘Essència’, de Álvaro Mendoza.

‘Essència’ la componen nueve obras en las que el artista pretende una conversación entre la cosa y el sujeto o viceversa. El sujeto y su capacidad de observación de lo intangible, de lo no velado. Lo existente no visible.

Desde ese enfoque, Mendoza busca encontrar dónde reside el alma de cada uno de los elementos que dan forma a la esencia de Formentera. Construye su relato gráfico desde la razón de la misma naturaleza de las cosas, del mundo externo, intentando ir más allá de lo sensible, bajo el rigor del símbolo contenedor de sus valores.

La exposición se inaugurará el lunes, 24 de junio, en las 20 horas. La muestra se podrá visitar en la Sala de Exposiciones “Ajuntament Vell” de 11.00 a 14.00 horas y de 19 a 21 horas (festivos, domingos y lunes por las mañanas, cerrado).

Álvaro Mendoza es licenciado en Arquitectura por la Universidad Autónoma del Caribe, en Barranquilla (Colombia). Ha realizado numerosas exposiciones tanto individuales como colectivas desde el año 2015 en diferentes localidades de las Baleares, la Península y Ceuta, así como en Londres.

24 de juny de 2024

Àrea de Comunicació

Consell de Formentera

Compartir